Despre Noi

Cos Mezeluri Marisan Maribo Prod Carn SRL, este o societate romaneasca cu capital integral privat, fondata in anul 1994 de catre familia Anghel, avand ca obiect de activitate producerea si distributia preparatelor din carne. In prezent in cadrul societatii noastre isi desfasoara activitatea un numar de 560 angajati.

Initial capacitatea de productie a companiei a fost de 400 kg/zi, iar de a lungul timpului , datorita investitiilor sustinute, atat in utilaje cat si in dezvoltarea profesionala a angajatilor, la ora actuala s a ajuns la o productie zilnica de circa 35 tone /zilnic , cu o diversitate de peste 90 tipuri de produse. Societatea noastra a pus accent intotdeauna pe calitatea produselor in vederea satisfacerii si celor mai exigente cerinte ale clientilor nostrii, astefel incat toate produsele noastre contin minim 75-80% carne.
Toate retetele originale sunt respectate cu strictete , iar carcasa de porc este de provenienta romaneasca .Doar asa putem sa ne pastram cele mai inalte standarde de calitate , prospetime si gust autentic.
Fiind societate din categoria A (autorizate pentru schimburi intracomunitare ), compania noastra exporta produse in Italia si Spania .De asemenea , urmarim o permanenta dezvoltare a diviziei de export. Maribo Prod Carn SRL are implementate standarde de calitate si este certificata ISO 22000/2005. 

Grupul Marisan, a urmarit sa dezvolte un sistem in care productia si vanzarea sunt intr-o legatura directa, acest fapt devenind un avantaj al companiei, deoarece reflecta un feedback prompt, fapt ce se datoreaza in principal modalitatii de distribuire a cca 90% din productie, in magazinele proprii. (cca 160 magazine , concentrate in partea de S si S-E a tarii).

Pentru a veni in intampinarea cumparatorului, in magazinele noastre se gasesc inclusiv produse proaspete din carne de porc, pui si vita, precum si branzeturi, masline, produse de bacanie (inclusiv cele de baza).

Prin seriozitate si perseverenta, brandul nostru - MARISAN - s-a impus pe piata, mai ales pentru ca am respectat intotdeauna sloganul nostru: Mezeluri Adevarate

CONTACT

 

MARISAN
Com. Frumusani, Sat. Orasti
jud. Calarasi, Romania

TEL: 0242.536.036

FAX: 0242.536.030

EMAIL: office@marisan.ro